IndeksIndeks  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Quick Links
Ψ Sidens Reglement Ψ RPG Reglement Ψ FAQ Ψ Historie Ψ Racer Ψ Inden du spørger Ψ Oftest stillede spørgsmål Ψ Karakter Register Ψ Faceclaim
Latest topics
» Vampyr Racen
Dværge Racen EmptyTors mar 28, 2013 2:45 pm by Game Master

» Non playable character
Dværge Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:19 pm by Game Master

» Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Dværge Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:10 pm by Game Master

» Oftest stillet spørgsmål
Dværge Racen EmptyTirs mar 26, 2013 4:00 pm by Game Master

» Vejen til et godt indlæg
Dværge Racen EmptyTirs mar 26, 2013 3:53 pm by Game Master

» Inden du spørger
Dværge Racen EmptyTirs mar 26, 2013 12:24 pm by Game Master

» Musik til din profil
Dværge Racen EmptyMan mar 25, 2013 9:14 am by Game Master

» Face Claim
Dværge Racen EmptySøn mar 24, 2013 6:38 pm by Game Master

» Camile Fountain W.I.P
Dværge Racen EmptyOns mar 06, 2013 10:17 pm by Camile Fountain

Event News
INGEN EVENTS ER OPPE OG KØRER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT
Affiliates
free forum


 

 Dværge Racen

Go down 
ForfatterBesked
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Dværge Racen Empty
IndlægEmne: Dværge Racen   Dværge Racen EmptySøn mar 03, 2013 9:25 pmDværge Racen 05_1362345761
Dværge Racen J8mxya
I landet Ardus, er der en race som skiller sig meget ud i forhold til de andre, den har ikke den største ynde, ej hellere er de, de klogeste men styrken til at kunne beskytte deres skatter, og fremstille teknologier som ikke kan ses andre steder end i deres kæmpe bygninger, overgår de alligevel mange af de væsner vi kender, og ser i Ardus.
Disse væsner er små, robuste, stædige og famøse for deres evne til at drikke alle under – er noget af det man kender dem bedst på.

Denne race er ingen andre end Dværgene!
En dværg er en lille, robust mand eller kvinde med en stor næse, små øjne og muskuløse arme som er en anelse længere end deres ben.
Dværge er små væsener, de bliver højst 150 centimeter høje.

Mandlige dværge er kendte for deres formidable skæg; en gammel dværgehistorie siger at dværgenes styrke ligger i skægget.
Selvom dette bare er en skrøne, så er skægget stadig en stor, symbolsk ting for enhver mandlig dværg, og hvis ikke man har skæg, ja så er man en anelse lavere i samfundet end de andre!
Dværgekvinder har - som regel - ikke skæg, men ud over det ligner de deres mænd en hel del.

Dværge kommer oprindeligt fra bjergene, hvor det siges at de stadig har gigantiske, skjulte fæstninger lavet af massiv, formet klippe og holdt ved lige af dygtige, dværgiske stenhuggere og smede.
I gamle dage fandtes der mange forskellige dværgeklaner, med hver deres monark, eller høvding.
Disse klaner boede tit i byer eller fæstninger, gemt i bjergene, hvor de arbejdede i miner og perfektionerede deres legendariske smede-evner. De har i stor grad også en forkærlighed for ædelsten og guld, dette har også flere gange ført til flere dværgeklaners undergang, da de i krigens hede og deres stædighed gjorde at de ikke kunne forlade deres store skatter som var gemt i flere kamre dybt nede i jorden.

I dag er virkeligheden en anden.
De fleste af de gamle dværges klaner er blevet opløst for mange år siden, og mange dværge lever alene eller i menneskebyer hvor de tit arbejder som mestersmede eller stenhuggere. Dog på den ny opstående ø, har man set tendenser til at flere dværge kommer til rejsende og søger ned i bjergenes store gange og huler, da det siges at en af de største klaner og deres store bygningsværker stadig står under jorden. Dette er også tilfældet, som gør at dværgene igen har en mulighed for at skabe de store rigdomme de havde før i tiden, og igen kalde sig konger af riget under jorden, hvis de tager denne chance og kan forene sig om, hvem der skal tage lederrollen over de resterende dværge som overlevede meteornedslaget.

Dværge har en række evner, og faktisk ikke de store svagheder:

Robust: En dværg er en lille, robust skabning som takket være sin stædighed og sit magiske blod kan være temmelig svær at slå ihjel. Dværge er kendt for at kunne holde til en hel del. Eksempelvis var der engang en dværg, som blev fanget i en sammenstyrtet mine. Han blev begravet levende under klippestykker og grus... og da de endelig fandt ham, havde han formået at flytte de klipper der lå ovenpå ham, lave et lille hul ud til verden... og så sad han ellers der med sin pibe og sin ødelagte hakke og ventede på at blive reddet.

Magisk Smedning: Mange dværge har evnen til at smede helt fantastisk. Faktisk flere hundrede gange bedre end noget menneske... og de gør det i hånden!
Dværge er berømte for deres formidable våben og rustninger, som tit er belagt med gamle, dværgiske runer som forstærker genstandene. KUN dværge kan smede på denne måde og lægge de magiske runer i.

(Fact: En daggert smedet og fortryllet af en Dværgesmed er snildt et par millioner euro værd. Det er kun de færreste der har denne slags våben og rustninger!)

Dværges eneste rigtige svaghed er faktisk lige så meget en styrke som det er en svaghed. Det er nemlig deres størrelse, og selvfølgelig deres stædighed, de ved aldrig rigtig hvornår de skal holde deres kæft, eller give slip på deres argumenter, som gør at det er en race som ikke særlig mange racer kan med, men det er kun racen Elver som dværgene hader som intet andet, de andre racer er dem ret ligegyldig.
En god ting også at huske på, er at Dværge lever i mange flere år end mennesker. En dværg er først voksen når han fylder 60 år.Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
 
Dværge Racen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ardus :: Velkommen ::   ::  Start :: Racer-
Gå til: