IndeksIndeks  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Quick Links
Ψ Sidens Reglement Ψ RPG Reglement Ψ FAQ Ψ Historie Ψ Racer Ψ Inden du spørger Ψ Oftest stillede spørgsmål Ψ Karakter Register Ψ Faceclaim
Latest topics
» Vampyr Racen
Elver Racen EmptyTors mar 28, 2013 2:45 pm by Game Master

» Non playable character
Elver Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:19 pm by Game Master

» Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Elver Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:10 pm by Game Master

» Oftest stillet spørgsmål
Elver Racen EmptyTirs mar 26, 2013 4:00 pm by Game Master

» Vejen til et godt indlæg
Elver Racen EmptyTirs mar 26, 2013 3:53 pm by Game Master

» Inden du spørger
Elver Racen EmptyTirs mar 26, 2013 12:24 pm by Game Master

» Musik til din profil
Elver Racen EmptyMan mar 25, 2013 9:14 am by Game Master

» Face Claim
Elver Racen EmptySøn mar 24, 2013 6:38 pm by Game Master

» Camile Fountain W.I.P
Elver Racen EmptyOns mar 06, 2013 10:17 pm by Camile Fountain

Event News
INGEN EVENTS ER OPPE OG KØRER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT
Affiliates
free forum


 

 Elver Racen

Go down 
ForfatterBesked
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Elver Racen Empty
IndlægEmne: Elver Racen   Elver Racen EmptyTirs feb 12, 2013 5:16 pmElver Racen 19_1362398266
Elver Racen 11l0fv6Elver Racen Xpwjl0
Lys elver er nogle af de mest fortryllende væsner der findes på denne jord, hvis man ser bort fra vampyren. Men i forhold til vampyrer, er lys elveren et varmt, og kærligt menneske. Disse kan både føle, og forelske sig, men dette sker yderst sjældent, og når det så sker, er det typisk kun noget der sker en gang i livet. Derfor betragter elverne den ultimative kærligheds erklæring hvis elver for børn sammen. Elver går ikke ind for at blive gift, de mener at så snart at to elver, vælger at få et barn sammen, er lige så stort et løfte om at binde sig sammen til at opfostre barnet, som mennesker i dag mener med at knytte bånd ved at lade en præst vie dem.
I sin natur er lys elveren utrolig klog, eftertænksom, og handle kraftig men også meget stædige. De er gode bueskytter, for ikke at nævne kamp dygtige. En elver er smidig, hurtigt, og yderst tiltrækkende for mennesker, og animaguser. Dværge, vampyrer og sort elver, har altid været nogle som Elver har foragtet, dværgene går så lang tilbage, at man ikke rigtig er sikker på hvorfor at den krigeriske fjendtlighed startede imellem dem. Nogle historie bøger nævner dog, at da dværgene havde brug for elverne mest, kom de aldrig for at hjælpe dem.
Til trods for at denne form for elver er meget positiv anlagt, og ikke plejer at hade. Har de en meget fjendtlig natur når det kommer til disse tre væsner, der ud over, holder de hellere ikke så meget af dæmoner. Hvor imod de finder mennesker meget fascinerende, mest fordi, at de på det punkt kan være meget overlegene, da de mener mennesker ikke er så kloge som de selv er.

For elver er det meget vigtigt, at huske på at et sværd aldrig svinger så hurtigt, hvis sindet og kroppen ikke er med i det. Det gælder for dem, at være et med sig selv og den natur de tilbeder, som vi ville tilbede vores guder , her er der endda nogle af elverne er gået så vidt, at de er begyndt at ligne nogle af skovens dyr, med at de har fået pels, eller har dannet bark hen over deres kroppe. Men dette er kun meget få og erfarende elver der kan begynde at lave disse forvandlinger ved kroppen.

Når du laver en elver, så husk på at de typisk har blond hår, rødt heller brunt hår. aldrig hvidt, eller blålig sort, da dette høre til sort elvernes kendetegn. Der ud over har elverne en perlehvid hud, de er slanke, og utrolig høje, og er meget feminine i deres træk, dette gælder også for mændene, men ikke så meget at man ikke kan kende forskel på dem.Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
 
Elver Racen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ardus :: Velkommen ::   ::  Start :: Racer-
Gå til: