IndeksIndeks  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Quick Links
Ψ Sidens Reglement Ψ RPG Reglement Ψ FAQ Ψ Historie Ψ Racer Ψ Inden du spørger Ψ Oftest stillede spørgsmål Ψ Karakter Register Ψ Faceclaim
Latest topics
» Vampyr Racen
Alfe Racen EmptyTors mar 28, 2013 2:45 pm by Game Master

» Non playable character
Alfe Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:19 pm by Game Master

» Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Alfe Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:10 pm by Game Master

» Oftest stillet spørgsmål
Alfe Racen EmptyTirs mar 26, 2013 4:00 pm by Game Master

» Vejen til et godt indlæg
Alfe Racen EmptyTirs mar 26, 2013 3:53 pm by Game Master

» Inden du spørger
Alfe Racen EmptyTirs mar 26, 2013 12:24 pm by Game Master

» Musik til din profil
Alfe Racen EmptyMan mar 25, 2013 9:14 am by Game Master

» Face Claim
Alfe Racen EmptySøn mar 24, 2013 6:38 pm by Game Master

» Camile Fountain W.I.P
Alfe Racen EmptyOns mar 06, 2013 10:17 pm by Camile Fountain

Event News
INGEN EVENTS ER OPPE OG KØRER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT
Affiliates
free forum


 

 Alfe Racen

Go down 
ForfatterBesked
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Alfe Racen Empty
IndlægEmne: Alfe Racen   Alfe Racen EmptyMan feb 11, 2013 8:22 pmAlfe Racen 2h684lg
Alfe Racen B7f11d

Alfer er nok den mindste race, man kan støde på; de er for det meste ikke større end tommeltotten på en fuldvoksen mand. Et fællestræk for alle alfer er vingerne, selvom de varierer i størrelse, form og farve. Selve deres natur er også meget ens på trods af, at der er forskellige former for alfer. De små skabninger har alle til fælles, at de kan blive noget så hidsige, hvis man fornærmer dem. Til trods for deres størrelse er de ikke blege for at vise, hvem der bestemmer.

Som sagt er der flere forskellige former for alfer. De er fordelt i fire typer, hvoraf hver enkelt type er helt sin egen med forskellige træk i personlighed og udseende. Det er vigtigt at have i mente, at man aldrig skal sammenligne den ene type alf med den anden, medmindre man har intentioner om at fornærme dem på det groveste. De fire typer kan opdeles i farver: grøn, blå, rød og gul.

Den grønne alf er den mest fredelige af de fire og har ingen problemer med de andre racer, så længe de behandler dem med respekt. Træder man en grøn alf over tæerne kan den gå fra fredelig til vred og hævngerrig på sekunder. Denne type af alf har evnen til at skifte udseende til det af et menneske. Huden og håret vil have et let grønligt skær, ørene vil være spidse og dobbelt så lange om en elvers og det er ikke alle alfer, der er i stand til at få vingerne til at forsvinde. Derfor bliver de også for det meste i deres originale form. Kvindelige og mandlige alfer vil blive henholdsvis 157 og 167 centimeter høje i menneskeform.

Den blå alf er den mest tilbagetrukne af de fire. Den kan ikke lide selskab fra mennesker eller andre væsner for den sags skyld. Normalvis opholder den sig alene med sin egen type, og hvis nogen prøver at angribe deres koloni, plejer de for det meste bare at flygte. De blå alfer er sandsynligvis de mest krigssky væsner, man kan finde. Derfor forvandler de sig også kun til mennesker, hvis der er en virkelig god grund til det - når de gør, vil de have et blåt skær over hud og hår, mens hårstråene er sorte.

Den røde alf er den mest aggresive af de fire. Den bryder sig ikke om mennesker og kan være utrolig hidsig, for ikke at sige ond. Den elsker at forvandle sig til et menneske og gøre livet surt for andre - hvilket den kan gøre overbevisende, da det er denne type alf, der bedst skiller sig af med sine naturlige træk. Deres hud er en anelse brun og håret flammende rødt, men de spidse ører kan næsten ikke ses; hvorfor de kan forveksles med en elver. Det er ikke denne type alf, man vil træde over tæerne.

Den gule alf elsker at have det sjovt. Den tager meget let på tingene og fester stort set hver dag. Mange vil se den som umoden, da den ikke kan tage noget som helst seriøst. Den griner dagen lang, og såfremt en krig skulle opstå, ville den formodentligt bare trække på skulderen og fejre det, selvom det kunne betyde deres undergang. Hvis du ødelægger dens fest, eller hvis der ikke er mere vin eller mad, kan den eksplodere fuldstændig i raseri. Alligevel vil de dog nogle få minutter senere ligge og grine af det hele. Det er ikke den type alf, du har lyst til at have med til din fest.Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
 
Alfe Racen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ardus :: Velkommen ::   ::  Start :: Racer-
Gå til: