IndeksIndeks  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Quick Links
Ψ Sidens Reglement Ψ RPG Reglement Ψ FAQ Ψ Historie Ψ Racer Ψ Inden du spørger Ψ Oftest stillede spørgsmål Ψ Karakter Register Ψ Faceclaim
Latest topics
» Vampyr Racen
Vampyr Racen EmptyTors mar 28, 2013 2:45 pm by Game Master

» Non playable character
Vampyr Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:19 pm by Game Master

» Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Vampyr Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:10 pm by Game Master

» Oftest stillet spørgsmål
Vampyr Racen EmptyTirs mar 26, 2013 4:00 pm by Game Master

» Vejen til et godt indlæg
Vampyr Racen EmptyTirs mar 26, 2013 3:53 pm by Game Master

» Inden du spørger
Vampyr Racen EmptyTirs mar 26, 2013 12:24 pm by Game Master

» Musik til din profil
Vampyr Racen EmptyMan mar 25, 2013 9:14 am by Game Master

» Face Claim
Vampyr Racen EmptySøn mar 24, 2013 6:38 pm by Game Master

» Camile Fountain W.I.P
Vampyr Racen EmptyOns mar 06, 2013 10:17 pm by Camile Fountain

Event News
INGEN EVENTS ER OPPE OG KØRER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT
Affiliates
free forum


 

 Vampyr Racen

Go down 
ForfatterBesked
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Vampyr Racen Empty
IndlægEmne: Vampyr Racen   Vampyr Racen EmptyOns mar 27, 2013 6:12 pm
Intro til vampyr racen


Alle har en forestilling omkring hvad indbegrebet vampyr betyder, der findes
mange bøger og film der beskriver dem forskelligt og nogle af forestillingerne ligger langt fra hinanden,
mens at andre ligger meget tæt på hinanden. Ardus har deres måde at fortolke vampyrer på, og det er
disse overbevisninger i skal følge hvis vampyr racen er den du vil have din karakter spiller på siden.

I denne lille intro omkring vampyrer, vil vi komme ind på deres typiske svagheder og styrker.
Hvordan at man laver en vampyr, og de kendetegn som de bærer. Derefter vil der komme indlæg
omkring hvilke slags afstamninger af vampyrer vi har på siden, da der er flere forskellige slags,
da lige som mennesker er der ikke en eneste vampyr som der ligner hinanden, og derfor har
man valgt at sætte dem op i grupper med dem som minder mest omkring hinanden, men alt det
vil vi komme ind på i senerer indlæg.


De typiske kendetegn
Selvom det godt kan varigere hvordan en vampyr ser ud, er der stadig nogle ting som der går igen ved alle vampyr racerne.
- En bleg hud, en meget typisk beskrivelse ville være lige så hvid som et lig
- Hugtænder både i over og undermund. Disse tænder kan blive trukket ind, så de ikke er synlige.
- Når sult indtræder, har vampyrer typisk helt røde eller lilla øjne. Ellers er deres øjenfarve den samme som før de blev bidt.
- Stort set alle vampyrer har en høj tiltræknings evne, dog gælder dette ikke Nosferatu blodlinjen.
- En vampyr kan sagtens spise menneskemad, men det smager hverken godt eller er særlig rart for vampyren at få ind i munden.
- En vampyr kan ej heller blive fuld, den kan sagtens indtage alkohol det vil for det første bare smage af vand også vil en vampyr hellere ikke blive fuld af alkohol indtag. Det eneste der kan gøre en vampyr fuld, er indtag af fe blod. (Det er noget som nogle måske kender fra serien true blood, men i denne verden gør det dem kun fulde men ikke evnen til at kunne gå i sollys.)

Svagheder og styrker
Selvom mange ser vampyr som en ret kræftfuld race, hvilket den i mange tilfælde også er. Men det betyder ikke at vampyrer ikke har deres svagheder, og det er nogle alle har.

Svagheder
- Man kan dræbe en vampyr ved at brænde den.
- En vampyr kan ikke tåle sollys. Som ung vampyr kan du holde til at være i solen mellem et til to minutter, mens at hvis man er en gammel vampyr går man i opløsning mellem tyve sekunder til et halvt minut.
- Ved halshugning dør vampyren.
- En vampyr kan ikke komme ind i huset hos en levende, med mindre de bliver inviteret indenfor.
- Sølv kan paralysere en vampyr, men det vil ikke dræbe dem.
- Hvis de ikke får føde, vil de blive svage men det vil heller ikke dræbe dem. Dog er det en stor svaghed for en ung vampyr, da de konstant er sultne de første år af deres levetid.

Styrker
- Lynhurtige reflekser, samt kan løbe ekstremt hurtigt.
- En overmenneskelig styrke
- Kan leve for evigt, med mindre de selvfølgelig bliver dræbt på overnævnte måder.
- Stort set alle vampyrer kan blænde mennesker. Vampyrer har den evne at de kan få deres offer til at glemme, eller gøre noget for dem uden at de faktisk ved hvad de siger ja til. Det kræver stor psyke at kunne sige nej til en vampyr, som bruger blænding på en.
- En ung vampyr er som nævnt før meget afhængig af at spise, mens at en ældre vampyr kan gå i dage før at de har brug for at drikke fra et offer.

Forvandling
Når en vampyr vælger at forvandle et menneske til vampyr, er det ikke bare noget man lige gør. Det har af stor betydning for den enkelte vampyr, da dette ses som en større forpligtelse end et bryllup. Skaberen og skabelsen vil for evigt have et bånd knyttet mellem hinanden, et bånd hvor modparten vil kunne mærke den andens angst, smerte generelt alle de følelser der måtte gå igennem den anden person. Derfor skal man altid huske på, at man skal have en rigtig god grund til at skulle forvandle en, igen, hver opmærksom på hvor stor en forpligtelse det er.
En forvandling finder således sted.
Først skal personen dræbes, det skal gøres således at alt blodet fra personen bliver drænet. Derefter skal personen drikke af skaberens blod, det kan være få dråber til en god mundfuld det er ikke af betydning. Når det er gjort, vil giften begynde at trænge igennem personen som er ved at blive forvandlet, dette er en meget pinefuld affære og kan tage mellem en dag op til en uge, alt efter hvor modtagelige kroppen er over for giften der i sidste ende vil få hjertet til at stoppe med at slå. Når den del er overstået, er der blevet skabt en ny vampyr.

Forskellen mellem Gammel og Ung vampyr
nogle vampyrer kan være så gamle at de selv ikke helt har styr på hvor gamle de egentlig er, eller bare ikke gider tænke over alder længere, også er der selvfølgelig de helt ny udklækket unge vampyrer som næsten lige er blevet skabt, men hvor går grænsen egentlig mellem gammel og ung vampyr? Her er et lille skema som man kan følge.
0-1 år vampyr vil blive betragtet som en hvalp eller baby vampyr, de er konstant sulten og kan have meget svært ved at finde ud af deres kræfter
1-5 år vampyr er en teenage vampyr som først lige er i gang med at få sine kræfter på plads.
5-250 år vampyr er en man ville kalde voksen, men er stadig i gang med at få kræfter på plads, men når man krydser de tyve år er man på vejen til at blive en stærk og kræftfuld vampyr.
250-1000 år vampyr har styr på deres kræfter og er ekstrem farlige.
1000+ år vampyrer kalder man mestre, de farligste vampyrer som har fuldstændig styr på deres kræfter og er ikke til at spøge med. Hvis man laver så gammel en vampyr kræver det at man har godt styr på historie, og tag en snak med en admin inden du gør.

NB. Vi ved der er mange som godt kan lide twillight, og deres måde at fremvise vampyrer. Vi på siden kan meget bedre lide den lidt mere traditionelle version, derfor kan vampyrer ikke gå i solen uden at dø, og vampyrer drikker kun af dyr hvis nødvendigt og ingen adgang til menneskeblod.

Sidst rettet af Game Master Fre mar 29, 2013 12:00 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Vampyr Racen Empty
IndlægEmne: fuldblodsvampyr race   Vampyr Racen EmptyTors mar 28, 2013 2:45 pmFuldblods vampyrer

Som skrevet i introen, er der mange overbevisninger omkring hvad en vampyr er og det er bestemt ikke anderledes når diskussionen kommer ind på fuldblodsvampyrer, nogle mener endda det slet ikke er muligt at være fuldblods vampyrer. Her i Ardus skriver historiebøgerne omkring at det er en forbandelse givet fra Lillith og Inarius egen søn, som han kastede på en kvinde for at give et bevis på hans styrke. Den historie er dog en længere fortælling, og vil blive placeret inde under forummet historier.

Da fuldblods vampyrer ikke længere er noget man bare bliver, er dette en Admin bestemt race, så hvis det er en race du finder interessant og mener at du har en fantastisk historie som gør at du er en af dem som skal have lov til at spille denne race, skal du skrive til Game Master.

Den yngste fuldblodsvampyr er omtrent de tusindende plus år, og derfor den mest kræftfulde vampyr race af dem alle. Det siges at disse racer kan forvandle sig til grusomme bæster. Når de forvandler sig til dette monster fortælles der oftest om et kæmpe flagermuse ligene bæst, hoved som en med et vingefang på næste tre meter. Et tandsæt fyldt med sylespidse tænder, og klør der kunne flå et menneske på få sekunder. Men da dette kun er en form fuldblods skifter til meget sjældent, er det blevet til en myte for mange selvom det nu er ganske rigtigt at fuldblodsvampyrer har denne evne. Men evnen bruges kun i nødsituationer, når de står til grænsen mellem liv og død viser de deres sande ansigt for det monster de i virkeligheden er.

Men trods for at de ikke skifter til denne form særlig tit eller nærmere næsten aldrig, skal man ikke tage fejl af hvilket skræmmende væsen du har med at gøre, i virkeligheden er. En fuldblodsvampyr har langt flere styrker end en almindelig vampyr, ikke nødvendigvis i den forstand at de har flere, da fuldblod og ’almindelige’ vampyrer alt i alt minder utrolig meget om i hinanden. Det der skal forstås med flere styrker, er at de har mere kontrol over deres evner, og flere resurser at tage fra da de er blevet skabt som det perfekte kreatur som vampyr, de første fødte. Jo tættere en gren du er på en fuldblodsvampyr, jo stærkere vil sindet også være mens hvis vi tager en som der måske er blevet forvandlet af en som nedstammer fra en sjette grads vampyr så er dine evner ikke i nærheden af at ramme en fuldblods. Det som også gør dem farlige, er de oftest er meget overlegen i deres måde at opføre sig, de er den mere grusomme race end resten, grundet den lange leve tid finder de ingen trang til at vise menneskeheden nogen form for medlidenhed, de eneste som de kan ’holde’ af er deres egen race, typisk er det nemlig sådan at det er en familie der har valgt at påtage sig denne forbandelse for at kunne holde sammen for evigt, og det er også de eneste som der virkelig kan betyde noget for en fuldblodsvampyr.

Noget man altid skal huske på med en voldblodsvampyr, er at de lever i grupper, og gruppe vampyrer om det så er den almindelige slags eller fuldblodsvampyrer, har tendens til også at gå og drikke af hinanden, og dette skaber en lidelse som vi mennesker ville kalde psykisk sindssyge. De er koldblodige, ondskabsfulde og mener de er øverst i fødekæden og derfor kan tillade sig alt, og det gør de også, især fordi ingen ind til videre har givet dem nogen modstand i det som de har sagt og dem som har forsøgt på at lære dem noget andet, er typisk endt med at lade livet eller måtte flygte i forsøget.Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
 
Vampyr Racen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ardus :: Velkommen ::   ::  Start :: Racer-
Gå til: