IndeksIndeks  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Quick Links
Ψ Sidens Reglement Ψ RPG Reglement Ψ FAQ Ψ Historie Ψ Racer Ψ Inden du spørger Ψ Oftest stillede spørgsmål Ψ Karakter Register Ψ Faceclaim
Latest topics
» Vampyr Racen
Engle Racen EmptyTors mar 28, 2013 2:45 pm by Game Master

» Non playable character
Engle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:19 pm by Game Master

» Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Engle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:10 pm by Game Master

» Oftest stillet spørgsmål
Engle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 4:00 pm by Game Master

» Vejen til et godt indlæg
Engle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 3:53 pm by Game Master

» Inden du spørger
Engle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 12:24 pm by Game Master

» Musik til din profil
Engle Racen EmptyMan mar 25, 2013 9:14 am by Game Master

» Face Claim
Engle Racen EmptySøn mar 24, 2013 6:38 pm by Game Master

» Camile Fountain W.I.P
Engle Racen EmptyOns mar 06, 2013 10:17 pm by Camile Fountain

Event News
INGEN EVENTS ER OPPE OG KØRER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT
Affiliates
free forum


 

 Engle Racen

Go down 
ForfatterBesked
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Engle Racen Empty
IndlægEmne: Engle Racen   Engle Racen EmptyMan feb 11, 2013 8:06 pmEngle Racen 19_1362395236
Engle Racen 2yxkuhg

Mange kender Engle som Guds højre hånd. I denne verden er selv gud en engel, men han hedder Angelus eller tiltalt Deum, han er den første engel der eksistere. Hans slæng er englene som i oldtiden gik under navnet angelorum. Mange plejer at se englen som den tilgivende, og venlige race over for menneskerne, men i denne verden, er det dem der har det store had imod mennesker, mere end hvad djævle har, da djævle ser mennesker som en remedie de kan have det sjovt med. Mens at engle ser menneskerne mere som en pestilens, som gør bedre af slet ikke at have eksisteret. Især, når man tænker på at menneskerne, blev skabt via en krydsning mellem djævle og engle. Engle skal derfor ikke ses som de venlige væsner, mere som arrogante individer, som kun tænker på deres egen slægt.

Alle kan ikke blive en engel, hvordan de overhoved opstod, er lige så uklar som med djævlene. Men mennesker eller som de kalder dem Nephelems, har ikke lov til at krydse deres store porte til himmeriget, derfor skal det også gøres opmærksom, at engel racen ikke bare er en man laver, man skal have god grund, til at have en engel gående på jorden, eftersom at det var dem, som sendte et meteornedslag ned, for at udrydde hele jorden og det liv som levede på den. Men det er selvfølgelig hent, som også bliver beskrevet i historien, at engle har vendt deres erhverv ryggen, for at kunne leve et liv med kærlighed, og ikke et liv fyldt med pligter om at beskytte deres race. Derfor findes der selvfølgelig engle på jorden, men disse engle, lever typisk i skjul, sammen med folk de elsker, eller alene, fordi dem som de var sammen med er døde. Men nye engle, findes ikke mere, de yngste er oppe i en tusind års alder. Det man ser nu, er en blanding mellem engle og et andet væsen.

Alle engle har vinger, store som små, det er dog sjældent de bliver set som meget mindre en 3 meter, hvis man skulle være så heldig at møde en ægte fuldblods engel, som ikke lever i skjul på jorden, og derved er part dødelig, vil man aldrig kunne se deres ansigt, da de er gemt væk i store hætter. Derfor ved man heller ikke hvad farve, hår, eller ansigts form de har. Alt i alt, er de rigtig anonyme i deres måde at fremtræde på. Som dødelige engle, eller rettere dem som lever i skjul på jorden kan have et udseende som et helt almindeligt menneske, skaldet og kaukation mand, eller en afro kvinde med sort kruset hår. Der er ingen bestemmelse for hvordan at disse engle i virkeligheden ser ud, hvis de kom ned på jorden, derfor kan de også gemme sig så godt, når de ikke er indhyllet i deres normale form som de har i himlen.

Englene opholder sig sammen med Angelus et sted højere oppe, i luften. Mange kalder dette Edens Have, paradisset, men der har aldrig været bevis på dets eksistens. Det er kort sagt fordi Englene og Angelus ønsker at være ukendte, de har dannet sig et skjold rundt om dette sted hvor de befinder sig så der ikke kan komme nogen indtrængende. Skjoldet gør blandt andet at stedet bliver usynlig, og er umuligt for en dødelig at trænge ind til. Derfor forbeholder det sig stadig som en myte hos mange.Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
 
Engle Racen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ardus :: Velkommen ::   ::  Start :: Racer-
Gå til: