IndeksIndeks  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Quick Links
Ψ Sidens Reglement Ψ RPG Reglement Ψ FAQ Ψ Historie Ψ Racer Ψ Inden du spørger Ψ Oftest stillede spørgsmål Ψ Karakter Register Ψ Faceclaim
Latest topics
» Vampyr Racen
Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptyTors mar 28, 2013 2:45 pm by Game Master

» Non playable character
Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptyTirs mar 26, 2013 8:19 pm by Game Master

» Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptyTirs mar 26, 2013 8:10 pm by Game Master

» Oftest stillet spørgsmål
Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptyTirs mar 26, 2013 4:00 pm by Game Master

» Vejen til et godt indlæg
Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptyTirs mar 26, 2013 3:53 pm by Game Master

» Inden du spørger
Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptyTirs mar 26, 2013 12:24 pm by Game Master

» Musik til din profil
Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptyMan mar 25, 2013 9:14 am by Game Master

» Face Claim
Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptySøn mar 24, 2013 6:38 pm by Game Master

» Camile Fountain W.I.P
Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptyOns mar 06, 2013 10:17 pm by Camile Fountain

Event News
INGEN EVENTS ER OPPE OG KØRER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT
Affiliates
free forum


 

 Godmode, Meta-gaming & Powerplay.

Go down 
ForfatterBesked
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Godmode, Meta-gaming & Powerplay. Empty
IndlægEmne: Godmode, Meta-gaming & Powerplay.   Godmode, Meta-gaming & Powerplay. EmptyTirs mar 26, 2013 8:10 pm

Tre meget brugte ord inde for rpg verden, nogle ved hvad de betyder mens at andre ikke er så bekendte med disse udtryk. Dette vil være en kort gennem gange af deres betydning og hvorfor vi på siden ikke mener de har noget at gøre i folks tråde/emner.


Godmod
- Godmod er indbegrebet af At Spille Gud, det vil sige fx at du styrer en anden karakter. Du skriver for eksemble: Jeg smider en spand i hovedet på dig og du falder bagover af det - det er Godmod, fordi at du i din post siger hvad han gør. Du ved ikke hvad han gør, du ved ikke om han falder bagover. Så derfor istedet for at sige at han direkte gør det, så siger du: Der er chance for, eller måske falder han bag over. Da der er chance for at han faktisk undgår det. Det samme hvis du siger at en person vil gøre noget i nærmeste fremtid det er Godmod, da du ikke ved om han/hun gør det.

Meta-Gaming
- Meta-Gaming er når du tager off-game viden og bruger det in-game spil. Det vil for eksemble betyde at hvis du sidder og skriver med en person over skype i chatten eller hvor end i ellers kan finde på at snakke sammen, og din emne partner fortæller dig at personens karakter har en svaghed over for sølv, eller en anden måde der gør det nemmere for personen at dræbe ens karakter. Så kan man ikke gå hen og bruge den viden i emnet/tråden, da dette er off-game viden, din karakter har aldrig fået det at vide i jeres tråd og det er ikke lovligt. Hold off-game viden til at skabe et plot, og in-game viden til at besejre din modstander.

Powerplay
- der er mange former for Powerplay:
1) - betyder at du bruger kræfter du ikke har, og at du ikke har begrænset dine kræfter overhovedet. Som fx at du kan absorbere verden uden nogen form for realistisk grund.

2) - Du aldrig lader dig blive ramt af din modstander, og altid finder måder at flygte på selvom måderne er urealistiske og teknisk set ikke kan lades at gøre. (Lad dig blive ramt i ny og næ)

3) - Supermand findes ikke, og selvom det er fantasi og alt er muligt så er der stadig grænser, derfor er det vigtigt at når du kæmper så bliver du ikke ved med at kunne lave den her syge kugle af død og ødelæggelse men du bliver lige så stille tappet for kræfter og dine angreb bliver også svagere. Tænk på hvor meget energi din karakter faktisk bruger på at lave de ting som han/hun laver. Hvis du bare bliver ved med at få flere og flere kræfter så er det PowerPlay, da det er fuldstændig urealistisk, du kan være en halv-dæmon, en vampyr, en hel dæmon, en super sej Over Lord, men selv disse kan ikke holde til at få en skyskraber ned over sig uden at blive ret så brutalt kvast af det!

(Undgå eventuelt at bruge ordene: Uovervindelig, for evigt/altid, aldrig)


Ved at undgå at bruge disse begreber i jeres emner, giver det et bedre flow og i for et meget bedre plot ud af det. Alle kan dræbes, og alle kan dø. Det er ikke sjovt hvis vi alle er udødelige og ikke kan skades.Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
 
Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ardus :: Velkommen ::   ::  Start :: Guides-
Gå til: