IndeksIndeks  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Quick Links
Ψ Sidens Reglement Ψ RPG Reglement Ψ FAQ Ψ Historie Ψ Racer Ψ Inden du spørger Ψ Oftest stillede spørgsmål Ψ Karakter Register Ψ Faceclaim
Latest topics
» Vampyr Racen
Djævle Racen EmptyTors mar 28, 2013 2:45 pm by Game Master

» Non playable character
Djævle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:19 pm by Game Master

» Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Djævle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:10 pm by Game Master

» Oftest stillet spørgsmål
Djævle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 4:00 pm by Game Master

» Vejen til et godt indlæg
Djævle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 3:53 pm by Game Master

» Inden du spørger
Djævle Racen EmptyTirs mar 26, 2013 12:24 pm by Game Master

» Musik til din profil
Djævle Racen EmptyMan mar 25, 2013 9:14 am by Game Master

» Face Claim
Djævle Racen EmptySøn mar 24, 2013 6:38 pm by Game Master

» Camile Fountain W.I.P
Djævle Racen EmptyOns mar 06, 2013 10:17 pm by Camile Fountain

Event News
INGEN EVENTS ER OPPE OG KØRER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT
Affiliates
free forum


 

 Djævle Racen

Go down 
ForfatterBesked
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Djævle Racen Empty
IndlægEmne: Djævle Racen   Djævle Racen EmptyMan mar 04, 2013 12:53 pmDjævle Racen 19_1362401031
Djævle Racen 20s9374
Vi har alle en forestilling om hvad en djævel er, og det som går igen i mange historier og religioner, er at en djævel er en betegnelse for noget ondt, og Ardus betegnelse er ikke anderledes. Der er dog mange forskellige måder at beskrive hvad en djævel i virkeligheden er, nogle ser en djævel som de dæmoner der lever inde i os selv, andre ser det som dem der bevogter det sted vi ender hvis vi ikke opfører os 'ordenligt' - også er der dem som ser djævlen som væsner der hersker over den grådighed og ondskab der hviler i vores indre, dem som lever i skyggerne og hvisker blidt i vores øre de ting vi ved er forkert, men synes er for fristende at sige nej til. Det er dem som er de perfekte forhandler, og har flere gange fået mennesket til at slå en handel af med den. Det er disse djævle vi har med at gøre i Ardus.


Djævlene var dem, som englene var i krig med, i flere år, og det var dem som så en mulighed i at bruge jorden, som den perfekte mulighed for at få englene ned én gang for alle. Især fordi at de havde så stor mulighed for at manipulere med de mennesker som der levede på jorden, især efter at Inarius degraderede deres kræfter, så det var kun de stærkeste racer som der havde mulighed for at kunne se igennem, hvad det i virkeligheden var djævlene havde gang i.

Alle djævle svare under ledelsen af enden, lucifer (diablo, satan etc.), baal eller Mephisto, under dem er der selvfølgelig djævle der er højere oppe end dem som bare parere ordre, i alt er der 7 helveder i alt, og de har alle et overhoved.

Betegnelsen for hvordan en djævel ser ud er lang, de kan være smukke og tiltrækkende, eller de kan være frastødende, fede og have overnaturlige dele placeret på deres kroppe; som kæmpe horn, lange haler, eller måske endda slet ikke ligne noget i nærheden af et menneske. Det som djævle typisk gør, er at finde et mennekse, som er stærk nok psysisk og bruger deres krop som et hylster. Typisk Prøver de at finde et menneske som frivilligt tillader dem trænge ind i deres krop, da dette giver et længere resultat, de kan også overtage kroppe, som er tomme hylstre. Det vil sige folk som er blevet lagt i koma, og efter et stykke tid bliver erklæret hjerne død - dette sker dog sjældent, da djævle elsker idéen om at lukke et menneske inde i sin egen krop, og ikke være i stand til at kunne gøre andet, end at se til mens at djævlen udføre den ene hæslige handling efter den anden.

Alt efter hvor stærk djævlen er, jo stærkere skal menneske være, for at kunne rumme djævlen. Det hænner at menneskerne som har været besat, ender i koma, eller bliver så traumatiseret at de ender på den lukkede, eller selvfølgelig dør, og tvinger djævlen til at finde et nyt hylster at kunne besætte.

Det der går en djævel så farlig, ud over deres styrke og tale evner, er at de aldrig kan dø med mindre det er et angeliks sværd som tvinges igennem deres hjerte. Jo de dør i den forstand, at de bliver tvunget ned i heldves afgrund, og atter må genopstå som en Fønix fra selve helveds flammer.
Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
 
Djævle Racen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ardus :: Velkommen ::   ::  Start :: Racer-
Gå til: