IndeksIndeks  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Quick Links
Ψ Sidens Reglement Ψ RPG Reglement Ψ FAQ Ψ Historie Ψ Racer Ψ Inden du spørger Ψ Oftest stillede spørgsmål Ψ Karakter Register Ψ Faceclaim
Latest topics
» Vampyr Racen
Animagus racen EmptyTors mar 28, 2013 2:45 pm by Game Master

» Non playable character
Animagus racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:19 pm by Game Master

» Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Animagus racen EmptyTirs mar 26, 2013 8:10 pm by Game Master

» Oftest stillet spørgsmål
Animagus racen EmptyTirs mar 26, 2013 4:00 pm by Game Master

» Vejen til et godt indlæg
Animagus racen EmptyTirs mar 26, 2013 3:53 pm by Game Master

» Inden du spørger
Animagus racen EmptyTirs mar 26, 2013 12:24 pm by Game Master

» Musik til din profil
Animagus racen EmptyMan mar 25, 2013 9:14 am by Game Master

» Face Claim
Animagus racen EmptySøn mar 24, 2013 6:38 pm by Game Master

» Camile Fountain W.I.P
Animagus racen EmptyOns mar 06, 2013 10:17 pm by Camile Fountain

Event News
INGEN EVENTS ER OPPE OG KØRER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT
Affiliates
free forum


 

 Animagus racen

Go down 
ForfatterBesked
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Animagus racen Empty
IndlægEmne: Animagus racen   Animagus racen EmptyMan feb 11, 2013 7:34 pmAnimagus racen 19_1362398931
Animagus racen 2n6r8u0Animagus racen 1h2nbb


Racen Animagus skiller sig kun ud fra mennesket via deres evne til at kunne forvandle sig til et dyr, da de ellers ligner fuldstændig normale mennesker. I modsætning til visse ukorrekte informationer givet i publicerede romaner - Harry Potter - bliver en animagus født med genet, der sikrer evnen til forvandlingen. Af denne grund kan man også forvandle sig til sit indre dyr helt fra fødslen. Det kræver dog en hvis træning at have forvandlingen under fuld kontrol.

Enhver animagus kan forvandle sig til et dyr, der afspejler vedkommendes personlighed. Derfor er det som bruger vigtigt at gøre sig klar, hvordan ens karakterskal være, inden man tildeler den en dyreskikkelse. For at komme med et eksempel, kunne en snu og listig, let sky person forvandle sig til en ræv. Ydermere har en animagus et eller flere dyriske træk, der selvfølgelig stammer fra dyret, de kan forvandle sig til. Eksempelvis kan en animagus med evne for at forvandle sig til en kat være utrolig smidig og i stand til at lande på benene i selv de mest halsbrækkende fald, mens det også kan være så tydeligt som at en animagus har en skællet eller pelset ud.

Det er vigtigt at huske på, at en animagus har samme levetid som et menneske og kan dø lige så let, medmindre særlige evner modsiger sig dette. Den har kun den fordel at kunne forvandle sig til et dyr.

Sidst rettet af Game Master Lør mar 30, 2013 7:29 pm, rettet i alt 11 gange
Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
Game Master
Admin
Game Master

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

Animagus racen Empty
IndlægEmne: Muteret Animagus Race   Animagus racen EmptyMan feb 11, 2013 7:37 pmAnimagus racen 19_1362399016
Animagus racen 2h5vi3cAnimagus racen 2nh2h68

Denne type animagus udspringer fra den originale og har visse af de samme værdier, om end den bliver beskrevet som en race for sig selv.

Som navnet antyder er racen blot en muteret animagus. Årsagen til mutationen skal findes i de meteornedslag, der ramte jordkloden den frygtelige dag, hvor verden stod stille. Få blandt de mange hundrede af meteoriter var stenmetalliske, der viste sig at være vært for en hidtil ukendt form for stråling. Strålingen blev opfanget øjeblikkeligt og erklæret for ufarlig, men den skulle senere vise sig at have haft en indvirkning på racen Animagus. Mange gange mere ioniserende end planeten Jordens kendte radioaktive stråler, gik den i visse tilfælde i forbindelse med det særlige gen, der gør animagusser til det, de er, og ændrede i arvematerialet. Resultatet var muterede børn.

Det mest vitale af det at være muteret animagus er den manglende kontrol over forvandlingen til og fra dyret. Hvor den almindelige animagus normalvis går rundt som menneske og kan hidkalde sig dyreformen, er den muterede animagus konstant begge dele. Dyret vil stadig blive bestemt ud fra personligheden som ved en normal animagus, men muteringen gør, at man for altid vil være halvt dyr, halvt menneske. Den snedige, upålidelige og ondskabsfulde slangeanimagus vil altså grundet mutationen altid være halvt slange, hvilket kan komme til udtryk i spidse tænder, en kløvet tunge, skællet hud eller en hale i stedet for ben. I forbindelse med dette kan nævnes, at hvis en slangeanimagus har en slanges tænder, vil giften også følge med, mens en katteanimagus også vil have smidigheden og evnen til at lande på benene. Dyrenes attributter følger altså med. Den fysiske mutering kan både være spredt ud over hele kroppen eller samlet få steder i store mængder. Uanset hvad vil animagussen ikke være i stand til at få dem til at forsvinde, ligesom en normal animagus ville.

Racen bliver overordnet set betragtet med afsky, og mange tager afstand fra dem. Selv i den overnaturlige verden anses de for vanskabninger, om end almindelige mennesker nærer den største foragt mod dem.
Deres udseende og hadet mod dem gør, at de bliver nødt til at holde sig i skjul om dagen og først komme ud om natten, hvor de kan indsamle sig mad og lignende til deres overlevelse. Ved de, hvor mutationen ikke er så vidtrækkende, vil tøj i nogle tilfælde kunne dække over deres umenneskeligheder, hvormed de vil være i stand til at færdes udenfor om dagen.
Selvfølgelig findes der også typen, der ikke lader sig holde tilbage, men bevæger sig rundt uden tildækning eller nogle forsøg på at skjule sin identitet og tydelige mutation, fordi de ikke vil lade sig underkue.Tilbage til toppen Go down
https://ardus.danskforum.net
 
Animagus racen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ardus :: Velkommen ::   ::  Start :: Racer-
Gå til: