IndeksIndeks  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Quick Links
Ψ Sidens Reglement Ψ RPG Reglement Ψ FAQ Ψ Historie Ψ Racer Ψ Inden du spørger Ψ Oftest stillede spørgsmål Ψ Karakter Register Ψ Faceclaim
Latest topics
» Vampyr Racen
Tors mar 28, 2013 2:45 pm by Game Master

» Non playable character
Tirs mar 26, 2013 8:19 pm by Game Master

» Godmode, Meta-gaming & Powerplay.
Tirs mar 26, 2013 8:10 pm by Game Master

» Oftest stillet spørgsmål
Tirs mar 26, 2013 4:00 pm by Game Master

» Vejen til et godt indlæg
Tirs mar 26, 2013 3:53 pm by Game Master

» Inden du spørger
Tirs mar 26, 2013 12:24 pm by Game Master

» Musik til din profil
Man mar 25, 2013 9:14 am by Game Master

» Face Claim
Søn mar 24, 2013 6:38 pm by Game Master

» Camile Fountain W.I.P
Ons mar 06, 2013 10:17 pm by Camile Fountain

Event News
INGEN EVENTS ER OPPE OG KØRER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Historien bag Ardus

Go down 
ForfatterBesked
Game Master
Admin
avatar

Antal indlæg : 21
Tilmeldt : 11/02/13

IndlægEmne: Historien bag Ardus   Ons feb 27, 2013 9:30 pm


Vores historie starter før vi mennesker blev placeret på jorden, før vi overhoved begynder at snakke om at gud satte Adam og Eva i paradishaven, i denne historie er der ingen gud, men en kamp mellem det gode og det onde, en evighedskamp mellem djævle og engle.

Vi springer frem i tiden, hvor krigen nu har været i gang i flere år, der er kun få der stadig ved hvorfor at kampen egentlig bliver ved. Engle og djævle er trætte på begge sider, og finder det trættende at denne krig aldrig ser ud til at få nogen ende, det eneste de nu kæmpede for, var at beholde deres liv, retten til at kunne leve i fred var det som de fleste ønskede, men udsigterne til at en af de to racer, skulle vinde dette slag lå ikke i nogens kort.

Der skulle dog ikke gå mange år før, at situationen ændrede sig, Inarius ærkeenglen af The high heavens, som kæmpede under Tyreal ærkeenglen af retfærdighed, så sig træt i den evige krig, mellem de to racer, og en dag i en af de millioner af slag der havde kæmpet i løbet af årende, blev han såret, i troen om at han var død, og djævlende så ud til at vinde dette slag, flygtede englene tilbage. Djævlende var blevet ledt af Mephisto’s egen datter Lillith, hun fandt Inarius såret, men dog stadig i live. I sin vrede over krigen, og den rebel som levede i hende, så hun sit snit til at trodse sin far en gang for alle, og passede Inarius ind til at han var rask igen. Inaruis forelskede sig i dæmon kvinden som havde reddet hans liv, dette var det sidste stød til at Inaruis fik nok. Der gik ikke mange dage, før at både han og Lillith havde samlet en god håndfuld dæmoner og engle, som følte lige som dem, trætte af denne krig, der ikke førte nogle vegne. Inden at Engle rådet kunne nå at handle, havde Inarius stjålet to vigtige artefakter fra englene, øjet af Anu og verdens stenen – med disse to artefakter, skabte han det han kaldte the Santuary, det vi i dag kalder jorden. Her flygtede de engle og dæmoner, som havde valgt at gå med Lillith og Inarius til, hvor på Inaruis forseglet stedet, så ingen kunne komme hverken ind eller ud igen.

Der gik ikke lang tid, før at engle og dæmoner begyndte at forelske sig, ligesom Inarius havde i Lillith, og en helt ny race blev skabt, The Nepherlems.
(fortsættelse kommer.)Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://ardus.danskforum.net
 
Historien bag Ardus
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ardus :: Velkommen ::   ::  Start :: Racer :: Historier-
Gå til: